Til hovedinnhold
Språk/Language
The page is not available in english
English homepage
Søk
Søk
Meny
Drikkevannsforsyning
Dyr
Dyr
Kjæledyr og konkurransedyr
Dyrevelferd
Dyrehelsepersonell
Forsøksdyr
Produksjonsdyr
Dyrehelse og dyresykdommer
Dyr som lider
Jakt og vilt
Økologisk landbruk
Fôr
Slakteri
Fisk og akvakultur
Fisk og akvakultur
Fiskevelferd
Slakting av fisk
Brønnbåt og annan transport
Rensefisk
Oppdrettsanlegg
Fiskehelse og fiskesykdommer
Kosmetikk og kroppspleieprodukter
Mat og drikke
Alt om mat og drikke
Butikk og butikkjeder
Eksport av mat og drikke
Genmodifisering
Matproduksjon
Matservering
Merking av mat
Radioaktivitet
Smitte frå mat og drikke
Planter og dyrking
Alt om planter og dyrking
Planteskadegjørere
Gjødsel, jord og dyrkingsmedium
Planteskadegjørere
Produksjon av planter
Genmodifisering
Import av planter
Plantevernmidler
Meld fra til Mattilsynet
Om Mattilsynet
Jobbe i Mattilsynet
Kontakt oss
Skjema
Regelverk
Godkjente produkter og virksomheter
The page is not available in english
English homepage
Hjem
Rapporter og risikovurderinger
Rapporter og risikovurderinger
Bruk søkefeltet eller filtrer på tema for å finne det du leter etter.
Velg tema
Finn rapporter og risikovurderinger
Skriv inn søkeord
Søk
Tema
Dyr (71)
Tema i dyr
Dyresykdommer (45)
Produksjonsdyr (22)
Forsøksdyr (4)
Kjæledyr (4)
Slakteri (2)
Dyrehelsepersonell (1)
Dyrevelferd (1)
Fôr (1)
Planter og dyrking (62)
Tema i planter og dyrking
Planteskadegjørere (47)
Økologisk landbruk (5)
Import (2)
Mat og drikke (49)
Tema i mat og drikke
Smitte fra mat og drikke (18)
Uønskede stoffer i mat (12)
Produksjon av mat (7)
Import av mat (4)
Barn og unge (3)
Matservering (2)
Amming og spedbarn (1)
Eksport av mat (1)
Merking av mat (1)
Fisk og akvakultur (21)
Tema i fisk og akvakultur
Fiskesykdommer (15)
Akvakultur (2)
Import av levende fisk (2)
Drikkevannsforsyning (10)
Kosmetikk (3)
Filtrer
Tøm filter
Treff: 338 rapporter og risikovurderinger
Risikovurdering: Velferd for sledehunder og hunder som bor ute
Vurdering av cyanobakterier og cyanotoksiner i drikkevann
Risikovurdering av Giardia og Cryptosporidium i norsk drikkevann
Nytte- og risikovurdering av jodberikning med hovedvekt på tilsetning av jod til salt
Berikning av mat - oppdatering av modell
Risikovurdering av «Andre stoffer» i kosttilskudd og andre næringsmidler, 2015 - 2017
Risikovurdering av søtstoffene aspartam, acesulfam K og sukralose og konserveringsmiddelet benzosyre fra drikkevarer
Risikovurdering av de intense søtstoffene cyklamat, sakkarin, steviolglykosid, neohesperidin DC og neotam fra drikkevarer
Bruk av dyr i forsøk
Tilstrekkelig varmebehandling av biprodukter fra oppdrettsfisk gir trygt fiskefôr
Neste
25 av 34
Forrige
23 av 34