Til hovedinnhold
Språk/Language
The page is not available in english
English homepage
Søk
Søk
Meny
Drikkevannsforsyning
Dyr
Dyr
Kjæledyr og konkurransedyr
Dyrevelferd
Dyrehelsepersonell
Forsøksdyr
Produksjonsdyr
Dyrehelse og dyresykdommer
Dyr som lider
Jakt og vilt
Økologisk landbruk
Fôr
Slakteri
Fisk og akvakultur
Fisk og akvakultur
Fiskevelferd
Slakting av fisk
Brønnbåt og annan transport
Rensefisk
Oppdrettsanlegg
Fiskehelse og fiskesykdommer
Kosmetikk og kroppspleieprodukter
Mat og drikke
Alt om mat og drikke
Butikk og butikkjeder
Eksport av mat og drikke
Genmodifisering
Matproduksjon
Matservering
Merking av mat
Radioaktivitet
Smitte frå mat og drikke
Planter og dyrking
Alt om planter og dyrking
Planteskadegjørere
Gjødsel, jord og dyrkingsmedium
Planteskadegjørere
Produksjon av planter
Genmodifisering
Import av planter
Plantevernmidler
Meld fra til Mattilsynet
Om Mattilsynet
Jobbe i Mattilsynet
Kontakt oss
Skjema
Regelverk
Godkjente produkter og virksomheter
The page is not available in english
English homepage
Hjem
Mat og drikke
Butikk og butikkjeder
Butikk og butikkjeder
Abonner på nyhetsbrev
Velg oppgave
Merking av matvarer som selges over disk
Krav til merking av ferskvarer og annen mat over disk.
Krav og veiledning
Temperatur og transport
Kan dagligvarer transporteres fra butikk til kunde uten bruk av kjølebil?
Temperaturkrav for ferske fiskerivarer hos detaljist
Dypfrysningsforskriften gjelder ikke for matvarebutikker
Registrering og oppstart
Registrering av næringsmiddelverksemd
Startpakke for nye matbedrifter
Hygiene og merking
Oppdeling av frukt og grønnsaker i butikk
Lokaler, utstyr og innredning
Hvem har ansvar for å rengjøre butikkens handlekurver?
Legemidler utenfor apotek
Legemidler utenom apotek (LUA)
Mer informasjon
Regelverk
Næringsmiddelhygieneforskriften